The firewall log doesn't show anything. I went ahead and added RDi to the exception list, but that didn't make any difference.

I tried to get the missing PTF's. The system refused to get them, saying they weren't required. I know I can force the download, but in the past that's never worked because the system would not install them either. I checked the PTF's (SI36815 & SI36348) and they're both listed as 6.1 PTF's.



-----Original Message-----
From: Mike Hockings [mailto:hockings@xxxxxxxxxx]
Sent: Monday, September 12, 2016 8:08 PM
To: Rational Developer for IBM i / Websphere Development Studio Client for System i & iSeries <wdsci-l@xxxxxxxxxxxx>
Subject: Re: [WDSCI-L] debug port 3825


I would make sure that you don't have a security product on the PC blocking access for the new version. Have you tried a Verify Connection... from 9.5 to see what it sez? Restarting the debug server may help too.


Mike Hockings, M.Eng., P.Eng.
IBM Rational Developer for System z and Power Systems Software Technical Support IBM Canada Ltd. Laboratory hockings@xxxxxxxxxx






As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.