• Subject: WebSPhere installed, but no QEJB
  • From: "Joe Pluta" <joepluta@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 25 Jan 2001 17:07:13 -0600
  • Importance: Normal

I have a client who has WebSphere Application Server (5769AS1) installed on
a V4R4 machine, and all the group PTFs, but there is no QEJB library.  This
doesn't make any sense, since WAS3.0 requires the QEJB library in order to
run the adminclient.

Now, the only difference between this setup and the ones I am used to is the
fact that this client does NOT have WebSphere Advanced Edition installed
(5733WA3).  It gets a little confusing here, because AE is required for EJB
support, but we don't need EJB support, we need the adminclient.  But, as I
pointed out, the adminclient requires the library QEJB.

Is this an unfortunate naming convention?  Or does QEJB only come with the
advanced edition, thereby making it required in order to run WAS3.0 of ANY
edition?

I am soooo confused.

Joe

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].