• Subject: Re: Remote Printer Problem
  • From: Jim Langston <jimlangston@xxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 13 Nov 2000 16:00:46 -0800
  • Organization: Pacer International

I just looked at the document, and it doesn't seem to tell me much at all.

I have successfully created a printer device from an AS/400 to this printer
at V4R3M0 with no problem at all, works as advertised.  I just can't seem
to get it to work at V3R7M0.

Regards,

Jim Langston

Date: Mon, 13 Nov 2000 17:14:55 -0500
From: Pat Barber <mboceanside@worldnet.att.net>
Subject: Re: Remote Printer Problem

<SNIP>
Have you looked at this document ????


http://www.as400service.ibm.com/s_dir/slkbase.NSF/acf2ee1e9d64b16e8625680b00020389/b44a2cf4ba778d83862568250053649f?OpenDocument&ExpandSection=35#_Section1


I don't mean to harp on this but this really covers most printer
hookup problems.....
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].