• Subject: Re: Remote printer problem
  • From: "Jeffrey Silberberg" <jsilberberg@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 4 Nov 2000 13:26:23 -0500

Avi,
 
    You don't say what release.  But I just went through a project on 4.4 with the InfoPrint 21 and had to apply many PTF's to get things
working okay, and there are still issues for which PTFs are pending.  As I understand it the issue is being caused by a new print engine in the product line that has resulted in numerous changes to the way the ISeries/400 drives the device.
 
    Look at the following;

SF63950, MF25055, SP63920, SF63854, SF63844, SF55237, SF59895, SF63673, SF62773, MF23611, SF63673, SF62933

    And others released since early October.

 

----- Original Message -----
From: Avi Hecht
Sent: Saturday, November 04, 2000 3:48 AM
Subject: Remote printer problem

Hi,
 
I have a IBM printer type InfoPrint attached to the net
and configured as an remoute outq on the AS/400
with setting of *IBM4332 and outq name 'TEXT'
 
Ping to printer is ok but if I print the spool file it goes
into SND and evaporates but nothing comes out on the printer .
 
Second to direct the output to a specific tray is it enough to
do chgsplfa to the drawer I want or do I have to OVRPRTF in
the program that produces the spool file , There are five trayes
 
Thanks,
Avi

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].