• Subject: Re: Seperate Subsystems for MIS users
  • From: Dave Shaw <dshaw1@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 08 Jul 1998 09:12:04 -0400

-----Original Message-----
From: Jim Welsh <jimwelsh@ix.netcom.com>


>We went live today with the new 400 model 600 v4r2. The system was working
fine
>over the weekend but when we started up Qinter this morning to let the
users on
>the system immediately froze up...
>
>I've been concerned we might have some problems because we hadn't loaded
the
>latest cume
>or any PTF's. ( Not my decision there )...

Why would anyone decide not to put on the latest cume before bringing a new
system on-line?  An ounce of prevention is worth a pound of cure, as you can
obviously attest.  Are there still people out there with an unreasonable
fear of cumes, or what?


---
Dave Shaw, General Nutrition, Greenville, SC (just down the road from BMW -
Bubba Makes Wheels :)
The opinions expressed may not be my employer's unless I'm sufficiently
persuasive...


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].