• Subject: DNS & V4R2
  • From: "Art Tostaine, Jr." <atostain@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 11 May 1998 19:41:05 -0400

I have the firewall product up and running on a 150.  The firewall has a
built in DNS.  It works fine.

I am trying to configure DNS on another As/400 on the secure side of the
firewall to handle internal DNS requests.

I've configured it using Operations navigator, started it, checked the
joblogs, everything.  It looks like its running OK.

I've added a few hosts in there.  They seem to work.  I've configured
the forwarding DNS to the secure port of my firewall, as per the
redbook, but the server won't resolve any domain name not entered by me.

BTW, what IP address to I specify in my Win95 or NT client as the DNS?
The IP address of the TCP/IP interface to my network card on the 400?

--
Art Tostaine, Jr.
Creative Computer Associates, Inc.
Parlin, NJ 08859


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].