Make sure the warehouse is not set up at non-nettable or non-allocatable.


Thanks
Bryce Martin
Programmer/Analyst I
570-546-4777



DeeDee Virgei <DeeDee.Virgei@xxxxxxxxxxxxxx>
Sent by: bpcs-l-bounces@xxxxxxxxxxxx
09/21/2011 08:45 AM
Please respond to
BPCS ERP System <bpcs-l@xxxxxxxxxxxx>


To
BPCS ERP System <bpcs-l@xxxxxxxxxxxx>
cc

Subject
Re: [BPCS-L] Planned Orders Not Showing but in KFP






Hi Peter,

Is the shop calendar setup for that facility (FSC)? I know the MRP
programs use it, although not stated as mandatory...

Best Regards,

DeeDee Virgei
Project Manager
Office: 440-329-0487; Cell: 440-670-3331

Nelson Stud Welding, Inc.
440-329-0400
A DONCASTERS Group Limited Company


-----Original Message-----
From: bpcs-l-bounces@xxxxxxxxxxxx [mailto:bpcs-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On
Behalf Of Larenzo Alexander
Sent: Wednesday, September 21, 2011 7:56 AM
To: BPCS ERP System
Subject: Re: [BPCS-L] Planned Orders Not Showing but in KFP

Hello,

I just double checked the KFP records and the warehouse is 'AC' and
facility is '92' and the due dates are 9/20/2011. An in MRP Maintenance
(MRP510) the customer order requirements arent showing either. It is a new
warehouse and facility we just set up and this is the first time the users
ran MRP against it. I maybe missing something in the setup process but
everything looks good behind the scenes but not showing on the planning
screens.

Thanks

From: Peter Heeren <pheeren@xxxxxxxxxxx>
To: BPCS ERP System <bpcs-l@xxxxxxxxxxxx>
Sent: Wednesday, September 21, 2011 1:49 AM
Subject: Re: [BPCS-L] Planned Orders Not Showing but in KFP

Hi Larenzo
Check KFP for records for the facility, wharehouse, item and see if
there are records wit the same duedate

Kind regards,

Peter Heeren



From: Larenzo Alexander <larenzo_alexander@xxxxxxxxx>
To: BPCS Forum Post <bpcs-l@xxxxxxxxxxxx>
Date: 20-09-11 21:16
Subject: [BPCS-L] Planned Orders Not Showing but in KFP
Sent by: bpcs-l-bounces@xxxxxxxxxxxx



I see planned orders in the KFP file for facility '92' warehouse 'AC' but
they aren't showing in MRP Maintenace (MRP510) or Planning Pegging/Inquiry

(MRP300) but they do show in our PO Consolidation/Release Mainteance
(PUR640B).

The facility and warehouse code appears to be set up correctly and we
performed MRP explosion several times against facility 92 to make sure
that wasnt the problem.

Any idea what I may need to check like a Facility reset or MRP reset or
something?

We 're running BPCS 6.1

Thanks

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].