thanks Joe.

I installed Giovanni's CGIDEV2 and it is working. Very nice install
process he has. It sets all the HTTP directives. I'll review it to see
what I did wrong.

One thing I noticed is CGIDEV2 has a Pass directive for the CGI
program library. And the Exec directive, CGIDEV2 has /cgidev2p where
I had /cgi-bin.

Pass /QSYS.LIB/CGIDEV2.LIB/*
Pass /cgidev/*
Pass /cgidevexthtml/*
Exec /cgidev2p/* /QSYS.LIB/CGIDEV2.LIB/* %%EBCDIC%%

On Sun, Sep 2, 2012 at 11:13 AM, Joe Pluta <lists@xxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
On 9/2/2012 10:00 AM, Steve Richter wrote:
I have my v5r1 system, original web server, serving basic .htm files.
But CGI is not working. How to config for cgi?

here are the WRKHTTPCFG CONFIG entries:
Welcome index.htm
AlwaysWelcome On
DirAccess Off
PASS /* /web/*
Exec /cgi-bin/* /QSYS.LIB/SRICHTER.LIB/*.PGM %%EBCDIC%%


Shooting from the hip here, Steve, but is it possible that you need to
switch your Exec and PASS directives?

Joe
--
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400) mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400
or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/web400.


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.