Could it have anything to do with the browser cache? IE does only a refresh, not a reload when you hit the button on the tool bar. Mozilla does a full reload.

Brad Stone wrote:
I don't quite follow, Bob.  I would say it really is
strange.

I cant get it to not work anymore.  I even ended and
restarted the HTTP server and it works fine.  So go figure.
Everything is working fine now.
Oh well...

On Wed, 5 Apr 2006 09:00:18 -0500
 "Bob Cozzi" <cozzi@xxxxxxxxx> wrote:

Not strange at all. This is what happens when you get
UNIX code ported to a
platform that usually works. The UNIX code continue to
work _most of the time_.

-Bob Cozzi
www.RPGxTools.com
RPG xTools - Enjoy programming again.


-----Original Message-----
From: web400-bounces@xxxxxxxxxxxx
[mailto:web400-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Brad Stone
Sent: Wednesday, April 05, 2006 9:19 AM
To: Web Enabling the AS400 / iSeries
Subject: Re: [WEB400] Another SSI issue.

Here's an update on this issue.

I went to test and just tried running the SSI statement
on
the URL.. to see if it worked alone.. Worked fine.

Then the application worked fine after that.

Then I tried a few other different links.  Got the error
[error processing this directive] and the same errors in
the error log.

I hit refresh.  It worked after that.

So I went through each unique link.  The first time it
would show the error... after a refresh it worked fine.
Couldn't get the error to show up again.

Now that is odd.  :)

On Wed, 05 Apr 2006 08:00:24 -0500
"Brad Stone" <brad@xxxxxxxxxxxx> wrote:

It's sending a header for sure.  :)

Brad

On Tue, 4 Apr 2006 19:17:52 -0500
"Bob Cozzi" <cozzi@xxxxxxxxx> wrote:

Ah... my CGILIB *SRVPGM (in xTools) that mimics what
CGIDEV2 does always outputs
a valid HTTP head if the user did not send one
themselves. CGIDEV2 does NOT do
this, but it is required under Apache. Does your

erpgsdk

do this or are you
actually sending the header? Perhaps the header isn't
being sent??


-Bob Cozzi
www.RPGxTools.com
RPG xTools - Enjoy programming again.


-----Original Message-----
From: web400-bounces@xxxxxxxxxxxx
[mailto:web400-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Brad Stone
Sent: Tuesday, April 04, 2006 6:58 PM
To: Web Enabling the AS400 / iSeries
Subject: [WEB400] Another SSI issue.

So, I've got another SSI issue.  This one SSI doesn't
seem
to want to work on one V5R2 machine, but it works

fine

on

another V5R2 machine.  (go figure).

I searched the online PTFs and didn't find anything
specific.

QP0ZPUTENVCCSID OF NETC  FAILED WITH ERRNO 3021 FOR

CGI

/QSYS.LIB/ERPGSDK.LIB/CAT0002.PGM, referer:
/e-rpg/catmain
ZSRV_MSG0107: Premature end of script headers: File

name

is
CAT0002.PGM, referer: /e-rpg/catmain
ZSRV_MSG0412: Unable to include

"/e-rpg/cat0002?cat=100&"

in parsed file /QSYS.LIB/ERPGSDK.LIB/CATMAIN.PGM.,
referer:
/e-rpg/catmain

Usually when I get this error it's because of an

issue

with
the HTTP headers not having 2 CRLFs, etc.  In this

case

they're there for sure, and it works fine on one V5R2
machine, but not on another.

Other SSIs work fine.  It's just this one SSI, so I'm
guessing maybe it is a bug in the program as it seems
it's
the only one with the issue.
--
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400)
mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit:

http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400

or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the
archives
at http://archive.midrange.com/web400.


--
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400)
mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit:

http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400

or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the
archives
at http://archive.midrange.com/web400.


Bradley V. Stone
BVS.Tools
www.bvstools.com
--
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400)
mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit:

http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400

or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the
archives
at http://archive.midrange.com/web400.


Bradley V. Stone
BVS.Tools
www.bvstools.com
--
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400)
mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400
or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the
archives
at http://archive.midrange.com/web400.


--
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400)
mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400
or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the
archives
at http://archive.midrange.com/web400.



Bradley V. Stone
BVS.Tools
www.bvstools.com


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.