Stuart,

I sort had similar problems, opened up 3 different programs, and none of the outline view worked. Just a blank outline, with NOTHING....

And I notice that no special hex characters, loaded by the fossil-Punch-card-types from last century were NOT display either. Thankfully, one of the old fossils retired! Yippee!

Re-starting RDI, since it is re-start software got the outline views to display. I tried click on other views, but that did not force a repaint of the outline view...

Got tired of messing around, and did the typical solution, created a brand new work space, and everything is working again!

Thankfully, the import/export function works GREAT! Still missing a few settings but gets about 95% of them....

I remap my shortcut keys, so I had to export/import >General>Preferences. Which is get my mapped keyboard shortcuts.

I use F3=Find next in EVERYTHING, find next in spool files, find next in debugger, find next in source, etc...

Other applications like PDF Reader, Notepad++, MS Visual Studio all use F3 to find next. So, I like to overwrite that keyboard shortcut! And I hate combination keys, like Shift+F4... <smirk>

PS. Usually isn't worth trying to track it down, create a new workspace and continue on... <smile>

-Ken Killian-

-----Original Message-----
From: WDSCI-L [mailto:wdsci-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Stuart Rowe
Sent: Tuesday, April 18, 2017 10:39 AM
To: Rational Developer for IBM i / Websphere Development Studio Client for System i & iSeries <wdsci-l@xxxxxxxxxxxx>
Subject: [WDSCI-L] No Outline, No Yellow Blobs, No Fun!

Applied the 9.5.1.2 update last night. This morning, no outline, no yellow blobs, no messages, nothing. Totally blank outline view. Had outline yesterday.

Open member. "Live parsing (0%)" for a second or two, then goes away.

But no outline.

ctrl-shift-F5, or type something to trigger outline rebuild. The "Live parsing (0%)" message appears for a few seconds, then "Building workspace (100%)" flicks by very quickly, then the two message repeat over and over and never stop until I close the member.

Is there some sort of log I can find that'll clue me in as to why I have no outline? I've sort of come to depend on content assist and without the outline, that doesn't work.
--
This is the Rational Developer for IBM i / Websphere Development Studio Client for System i & iSeries (WDSCI-L) mailing list To post a message email: WDSCI-L@xxxxxxxxxxxx To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/wdsci-l
or email: WDSCI-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives at http://archive.midrange.com/wdsci-l.

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.