Sometimes expediency trumps curiosity....

I re-enabled UAC and RDp basically hung on startup so UAC, at least in my case, seems to be the source of the problem.

Pete Helgren
Value Added Software, Inc
www.valadd.com


On 8/24/2010 3:46 PM, David Gibbs wrote:
Pete Helgren wrote:
I've got it working fine on my laptop. But, after the "Honey, the
Broadcom WIDCOMM uninstaller shrunk my hard drive" episode, I had
enough issues that I disabled UAC which seemed to fix quite a few
things.
Oddly enough, I had it working to the point where it would launch before.

You could change the shortcut so it just launches as administrator
Setting it to XP compatibility mode seems to be working.

but it sounds like you are trying to get to the bottom of the
problem, rather than use a workaround...
Yeah, pretty much ... but I'm not going to waste a lot more time on it.

IMO, it *SHOULD* work. But, then again, a lot of things SHOULD work.

david


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.