We have some scanners that do 5250.  I named each of the scanner 5250
sessions SCAN<something> like SCAN133, SCAN134, etc..

I then created a new subsystem called SCANNER, set up autostart job 999 for
*ANY to do QCMD, and added the Work Station Entry SCAN*

When a scanner first initiates and the device description is created, it's
running under QINTER.  Not much of a problem, I vary off the device (make it
unavailable) and re-initiate conversation with the scanner and the session
comes up in the SCANNER subsystem like I want.

But... the next day, turn on a scanner, initiate conversation and it comes
up into the QINTER subsystem again, even with the device name SCAN133.  I
have to vary off the device, reinitiate conversation and it comes up into
the SCANNER subsystem like I want.

What did I miss?  Why aren't these communiations being initiated in the
SCANNER subsystem but QINTER?  What do I need to do to fix this?

Any help is appreciated.

Regards,

Jim Langston


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.