> Fiddly is putting it mildly.....in the last 3 days I have had
> 3 IBM CE's out
> here
> And yesterday (2 at one time all afternoon) Looking at my
> 270...and we still
> can't get it to upgrade from V4R5 to V5R1 correctly.
>

There's your first mistake :-).  Too many CE's.

What slot is the 2771 in ??  From memory, it should be C06 if you don't have
the 2745 installed...

Our setup works with the 2771 in C04 and the 2745 in C06 with Ops Console
plugged into the 2771.  I swapped the cable from the 2745 to the 2771 during
the IPL after LIC install when upgrading to V5R1. Upgrade your Ops Console
to V5R1 at the same time!

We've got 820's, but the setup should be identical for the 270's.

> We have switched card locations and change the ops console cable to
> Run off of the 2745 card (which V4R5 likes) to the 2771 card
> (which V5R1
> likes)

If you switch before upgrading it simply won't work!!  Been there, done
that!

Good luck!

Dwayne Lindner
Team Leader - Data Centre
Wesfarmers Rural Information Technology
184 Railway Parade, Bassendean WA 6054
Ph: (08) 9273 5365    Mob: 0407 386 693
Email: dwayne.lindner@writ.wesfarmers.com.au



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.