Hi, this is my second post to this thread.

I'm trying to use (actually testing) VPN via the Watchguard firebox and the
"Mobile User VPN" client.

It's still dropping my session after about 10 minutes of "inactivity".

Today, I tried a constant ping in a DOS session, continuously doing a ping
while I was working in a CA session.  I stopped hitting keys for about 10
minutes, and it dropped me anyway.  Even with the ping going
constantly...dropped it too.

I'm at a loss as to what to try next.

Surely, someone out there is using VPN to an AS400 with good results?  It
seems, with all the hype, it's gotta work better than those on this list
have found.

My first test at using the internet as a big ol' lan was a couple years ago.
I had my AS400 dial into my regular dial-up ISP, "remembered" the IP
assigned, and used it to access my 170 remotely.  It too would drop after a
few minutes of inactivity.  So, I just wrote a little CL to do a ping then
delay 5 minutes, in a loop.  This pgm was added to my startup program for
the user profile I used for remote access.  This connection would stay up
for days at a time.

AS/Resources, Inc.
William A.(Tony) Corbett
IBM Certified Specialist - AS/400 Developer
http://www.asresources.com
corbett@asresources.com
770-587-4812 (office)
(forwards to mobile after 4 rings)




This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].