• Subject: Problems with a Perle 494 Controller...
  • From: Chuck Lewis <clewis@xxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 16 Jan 2001 11:22:18 -0500

Hi folks,

Got a "strange" one. We have a Perle 494 Control Unit with the Ethernet
card in it running TCP/IP over frame back to our AS/400 (using this at 8
remote locations). Was working FINE until about 2 hours ago. It has a
error message of
351 ||  00124.

They have tried rebooting the thing multiple times. It reads the
diskette and then does it's usual fumbling around and eventually
displays this message.

I can ping the router fine (Cisco).
I can ping a UPS fine (APC UPS with SNMP Web card in it - really slick
!)
I have one PC that is attached via TCP/IP and IT is fine (running
Synapse software).

I've got a message into Perle but have been waiting for SOME time now.

Any ideas ?

Thanks !

Chuck

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].