• Subject: Accessing AS/400 outq from CA/400
  • From: "Roger Vicker, CCP" <rvicker@xxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 24 Nov 1999 14:01:38 -0600
  • Organization: Vicker Programming Systems

Hello,

I've been stumped by RTFM. I am trying to get twinax CA/400 (V3R2M0)
to print to an AS/400 (V4R2M0) outq. The same PC can do it to a V3R2M0
system but when I change the port to \\V4R2M0\/*LIBL/OUTQ it reports
that it is off-line. I've tried CA/400 and Walldata with the same
results. All the host servers seem to be started. QCMN, QSERVER are
up. And that's all the RTFM says to check. Got to be something else. I
tried creating a new library and outq with *PUBLIC *ALL just to rule
out authority problems..

Thanks.

Roger Vicker, CCP

--
*** Vicker Programming and Service *** Have bits will byte ***
www.vicker.com ***
Time goes, you say? Ah, no! Alas, Time stays, we go.



+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].