• Subject: Re: AS/400 trivia questions
  • From: dhandy@xxxxxxxxxxx (Douglas Handy)
  • Date: Thu, 14 Oct 1999 08:32:46 -0400

Nina,

>it was true.  it would run, but very badly. one of our clients had one
>of those machines as an early as/400 install (october 1988), and it was
>one of the worst weeks of my life.  they'd gone from a 34 to a new
>as/400 and the response was even worse.  

Like Lou, my recollection is that it was not *that* bad.  At the time
I worked for a business partner that got a B10 with 4MB main storage
and 945MB disk (all three disks!) in about Sep-Oct '88.

I certainly don't remember ever having problems IPL'ing reliably.  It
did improve quite a bit when bumped to 8MB.  But during that early
period the machine was not used real heavily for production work.
Compiles did take awhile, but we were used to that. :(

It could also be our perception of slow was warped because we had so
many customers with 5364's (shudder!) and other speed demons.

Doug
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].