Tad,

I have Client Access Express working fine, although over the standard
ports.  e.g., telnet=23

Is there some specific component that you cannot get working? e.g, PC5250

The server-mapper port, 449, cannot be redefind, Client Access has to have
that defined to port 449.
Did you create the correct port entries in the service table for the TCP/IP
ports.

Neil


At 12:03 PM 3/2/99 -0600, you wrote:
>I'm trying to use CAE to connect to my 400 on a different port than is
>standard, and am having a time with it... anyone have this setup working?
>I've searched the IBM CAE site to no avail.
>
>Thanks,
>
>Tad
>
>+---
>| This is the Midrange System Mailing List!
>| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
>| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
>| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
>| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
>+---
> 
Neil Clark
Barsa Consulting, LLC
Tel: (914) 251-9400  Fax: (914) 251-9406

http://www.barsaconsulting.com

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].