> Is anyone making use of the new CA/400 Win 3.1 Client, 5763-XK1?  I'm
> working on my first PC with this setup and running into problems.
> 
> First off, I got the Microsoft WFW TCP/IP stack from their website. 
> When I installed this, it placed 6 TSRs in AUTOEXEC.BAT.  Another user I
> have been talking with via Email says it inserted _NO_ TSRs.  If I
> remove these TSRs, Windows networking won't work.  (And that's _before_
> I try starting CA/400.)

Did you download the TCP32B stack? It's:

ftp://ftp.microsoft.com/Softlib/MSLFILES/TCP32B.EXE

Once you've downloaded it, expand into a temporary directory and then install 
via Network Setup - you may need to download WFW drivers for your NIC.
Chris Ames
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].