• Subject: CA95 and 5394 WSC
  • From: lgoodbar@xxxxxxxxxxx (lg - Loyd Goodbar)
  • Date: Thu, 02 Oct 1997 23:45:57 GMT

Two quick questions:

1. At a site with a 5394 remote workstation controller, how do I
assign twinax addresses for ports 1+ in CA95 with Netsoft router (port
0 is devices 0-6, port 1 is 7-0D, etc)? For a person on port 1, switch
9, do I use 2 for the twinax address? This seems to be correct, just
want to verify. (In DOS PCS the line with the switch setting would say
9, which also matches the device description on the 400.)

2. Also with CA95 and 5394, I'm getting an error message along the
lines of "AS400 license". It's error CBW06 I think. The help says the
system name is incorrect or other problem, but everything's set up
correctly. Any ideas?

Only 3 people are using Win95+CA95 at this location. One set up
without problems. Now this. (Third person out of office, can't do
yet.)

TIA,
Loyd Goodbar

--  
"I'm not cut out for menial labor." --Urd
lgoodbar@tecinfo.com  ICQ#504581  http://www.tecinfo.com/~lgoodbar/
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to "MIDRANGE-L@midrange.com".
| To unsubscribe from this list send email to MAJORDOMO@midrange.com
|    and specify 'unsubscribe MIDRANGE-L' in the body of your message.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---


This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].