Hey Scott,

On Fri, 2003-09-26 at 16:08, Scott Klement wrote:

> Try removing the .Xdefaults file (or renaming it just as a test) and then
> running xt5250.  In the default installation, xt5250 uses keyboard mapping
> from $PREFIX/share/tn5250/XTerm  (Replace $PREFIX with either / or
> /usr/local, or whatever you configured when you installed it.)
> 
> If you use an .Xdefaults file, then all of the function keys have to be
> programmed into it.  (You can simply copy the config from the
> aforementioned XTerm file)

I created the .Xdefaults file by copying the XTerm file as recommended
in the most-excellent How-To, so the keyboard mapping should be the same
as the default. 

> > 2) All the underline (entry) fields look really strange. (not-so-major
> > issue)
> 
> Try specifying -underscores  (or if that doesn't work, try +underscores)
> in your ~/.tn5250rc file.

I'll try this when I get a chance, I have that machine tied up right
now. :-(

Thanks,

Joel
http://www.rpgnext.com



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.