i have printed from as to my linux box, work fine in pdf mode but don't
work the ps converter.
now, i have a print with a small character, the print is a module
15cpi... when i convert it in pdf the character is printed in 10 cpi...
the cpi it isn't converted from this program? do you mean to implement
this feature? already exist another converter for linux??

thank's.....
Roberto

Il gio, 2002-12-12 alle 18:37, Scott Klement ha scritto:
>
> I'm not completely sure what the status of scs2ps is.  As for scs2pdf,
> James Rich would be the expert on that.
>
> Here's what I'd do:
>
>    1)  Set up your outputcommand so that the raw SCS data from the
>          AS/400 goes to a file.   maybe something like:
>                lp5250d outputcommand='cat - > /tmp/spool$$.scs' as400
>
>    2)  Process that file with scs2ps, and see if it works or crashes,etc.
>                scs2ps < spool12345.scs > spool12345.ps
>
>    3)  If it works, then the problem may be that lp5250d can't find the
>          the scs2ps program in your path.   If it fails, then note the
>          errors that occur, maybe they'll be helpful.
>
>    4)  If none of this helps, post a new message with details about
>          what happened when you tried steps 1-3.  I don't know anything
>          about PostScript, so maybe someone else will be able to help
>          you.  If not, I'll see if I can figure it out.
>
> I don't think scs2ps is very feature-rich at this point.  If it's an
> option, I'd really recommend using Host Print Transform w/scs2ascii
> instead of using scs2ps.
>
>
> On 12 Dec 2002, Pallucchini Roberto wrote:
>
> > i need to have a ps print in file from my as/400.
> > i have a tn5250 ver 0.16.5 (src) in a redhat 8.0.
> > i have download the source, decompress in a directory, compile it and
> > deply in the system. the video terminal work fine and the lpt work fine
> > too if i redirect the output in a file (scs file).
> > the problem start when i add the scs2ps or scs2pdf converter for have
> > this file format. i have add the outputcommand parameter and start the
> > lpt... the printer work fine apparently. when i send a print to the
> > printer the system make a print-file but with a len 0! but, the lp5250
> > continue to work, doesn't end the running.
> > the scs2pdf have the same mistake.
> > what i can do???
> >
> >
>
> _______________________________________________
> This is the Linux 5250 Development Project (LINUX5250) mailing list
> To post a message email: LINUX5250@midrange.com
> To subscribe, unsubscribe, or change list options,
> visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/linux5250
> or email: LINUX5250-request@midrange.com
> Before posting, please take a moment to review the archives
> at http://archive.midrange.com/linux5250.
>
--
/**************************\
Pallucchini Roberto
e-mail r.pallucchini@apra.it

APRA Sistemi srl
  Jesi - AN
  Tel.+39 0731 229141
  Fax.+39 0731 229191
\**************************/
@Id:powered by RedHat Linux



This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2020 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].