On Thu, Aug 23, 2001 at 10:09:14AM +0100, Brendan Bispham wrote:

> Got that working yesterday, but unfortunately got loads of other intermittent
> problems. Some have disappeared but some remain.
>
> So this morning, I reinstalled xt5250 and started afresh:
> The fieldexit no longer works (shows +), and worse the Fkeys dont work (eg F3
> shows 'OR', F4='OS'...)

Keyboard mapping for xterm is also handled by X-resources. Because you
changed the resource class name of xterm, the mapping is not read
anymore. I didn't notice this, because I doubled my whole xt5250
resources to xt5250-2 in order to test it, and all worked fine.

Perhaps it's really easier to follow the already posted other aproach,
using a separate resource file for colors and using xrdb to load it.
But then, you have also to load a resource file with your old colors, if
you want these.

If You only want to change the background color, You can also
change the copied xt5250 script, reverse the -name change and
load a single resource with -xrm 'xt5250*color0: azure' instead.

My english is not so good, so I hope, You understand, what I mean.

--
Esda Feinstrumpffabrik GmbH
Frank Richter, Leiter EDV
Hauptstr. 76, D-09392 Auerbach
E-Mail: frichter@esda.com


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.