• Subject: RE: Having Trouble with using a AS400 access class within a Servlet.
  • From: "Dass, Naveen" <Naveen.Dass@xxxxxx>
  • Date: Tue, 19 Dec 2000 10:46:31 -0600

We are using Websphere 3.5.2. I am trying to display the servlet on the browser 
"http:\\SystemName\ServletName". It prompts for a Userid and Password to be 
entered. My problem is with trapping the Userid and password entered, into the 
As400 Object. I don't want the userid prompted for every AS400 object created.  
The Servlet works only if I  supply the userid and password. I get a password 
not set error, when I use *current.
> Naveen Dass
>

+---
| This is the JAVA/400 Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to JAVA400-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to JAVA400-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to JAVA400-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner: joe@zappie.net
+---

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.