MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MIDRANGE-L » September 2012

RE: trying to use properties in Operations Navigator



fixed

Never mind. I downloaded the latest ptf for iNavigator and it now works.

-----Original Message-----
From: midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx
[mailto:midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Thomas Garvey
Sent: Thursday, September 20, 2012 3:39 PM
To: 'Midrange Systems Technical Discussion'
Subject: trying to use properties in Operations Navigator

Hi,

During the course of troubleshooting my email issues, several sources have
directed me to use iNavigator and right-click on various entries and select
'Properties' on the resulting popup menu. This doesn't work for me.
Selecting 'properties' produces nothing... no popups, no errors, nothing.
And not just for this problem I'm having. I'm always having to go back to
green screen to check configs and such as 'Properties' doesn't work for
anything.

I've got a v7r1 box and a v5r4 box and it doesn't work on either.

I've scanned the archives for this and found nothing. Any ideas?

Best Regards,

Thomas Garvey

--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list
To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx To subscribe, unsubscribe,
or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx Before posting, please take a
moment to review the archives at http://archive.midrange.com/midrange-l.








Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact