So assuming that you are running IWS 2.6. Also assuming that you have
installed licensed product

5770JV1 17 Java SE 8 64 bit

Then I am not sure what the problem is and you would need to open a
service ticket.



"WEB400" <web400-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote on 01/07/2022 11:21:02
AM:

From: "Suren K" <suren7437@xxxxxxxxx>
To: "Web Enabling the IBM i (AS/400 and iSeries)"
<web400@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: 01/07/2022 11:21 AM
Subject: [EXTERNAL] Re: [WEB400] Reg: Unable to deploy new service in
IWS
Sent by: "WEB400" <web400-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>

Hi Nadir,

Happy New Year!!!

We applied all the PTFs mentioned in the link (
https://www.ibm.com/support/pages/node/1138612)

After applying the PTFs, when we create a new Web Service Server by
default
it is using Java 7. After creating the Web Service Server we modified
the
JRE properties (Java Home) to use Java 8 64bit.

But after changing these properties when I restarted the Web Service
Server, the Application Server is not coming up. I am getting the
following
error in the error log

JVM Exceptions have occurred
Detail Error "An agent service JVM has encountered an exception that has
ended processing. The exception was: JAVA VERSION NOT INSTALLED OR
UNSUPPORTED"

Any help will be very much appreciated.

Regards,
Suren

On Fri, Dec 24, 2021 at 1:14 AM Suren K <suren7437@xxxxxxxxx> wrote:

Thanks for the reply Nadir. I think the PTF you mentioned is not
applied
yet.

Let me apply this and let you know the status.

Thanks & Regards,
Suren



On Thu, Dec 23, 2021, 2:33 PM Nadir Amra <amra@xxxxxxxxxx> wrote:

Ensure you have latest PTF in first row of table on the following
page:

https://www.ibm.com/support/pages/node/1138612



"WEB400" <web400-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote on 12/22/2021
10:01:31
PM:

From: "Suren K" <suren7437@xxxxxxxxx>
To: "Web Enabling the IBM i (AS/400 and iSeries)"
<web400@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: 12/22/2021 10:02 PM
Subject: [EXTERNAL] Re: [WEB400] Reg: Unable to deploy new service
in
IWS
Sent by: "WEB400" <web400-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>

Hi Nadir,

Yes we verified it. We are using the Java 8 64 bit only.

Regards,
Suren

On Tue, Dec 21, 2021 at 2:11 PM Nadir Amra <amra@xxxxxxxxxx> wrote:

Ensure you have Java 8 64 bit installed on your system and the
server
is
using the Jave 8 runtime.

More info on the web site[1].

[1] https://www.ibm.com/support/pages/node/633935



"WEB400" <web400-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote on 12/21/2021
11:26:42
AM:

From: "Suren K" <suren7437@xxxxxxxxx>
To: "Web Enabling the IBM i (AS/400 and iSeries)"
<web400@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: 12/21/2021 11:27 AM
Subject: [EXTERNAL] [WEB400] Reg: Unable to deploy new service
in
IWS
Sent by: "WEB400" <web400-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>

Hi All,

In a new IASP environment in the V7R2 version. I am trying to
deploy
a
new
service using IWS, but while doing it I am getting the below
two
set
of
errors

Error 1 : "error: cannot find symbol"
Error 2 : "error: package java.time does not exist"

I already applied the latest version of HTTP Group PTF (SF99713
IBM
HTTP
Server for i Level 46) and latest version of Java PTF (SF99716
Java
Level
33) as well.

When i checked online I could see a new PTF (*SE67530*)
available to
install to fix Error 1 (error: cannot find symbol)

I am not able to sort out the Error 2.

Could you please help me to sort out the Error 2?




As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.