from: "Jim Dillard" <jdillard@xxxxxxxx>
subject: Re: [WEB400] Installing MySql

Andy,
Please visit http://www.zend.com/support and on the bottom left side of
the page, under the "Submit a Support Ticket" heading, select "Zend
Core" from the pull down menu. Submit your question to support.

Although this really isn't a Zend issue I will inform support to look
out for your question. Thank you.

I appreciate the offer. I'd take you up on it if I could get in. I have
two different accounts, both locked out. When I go to retrieve lost
password, it tells me that the request is already processing but I never
receive an email. With a double sided 8x11 sheet of paper covered in web
ids/passwords, I'm loath to create more. Once I started turning the paper
sideways to fit in more of the damn things I pretty much decided that I
was spending way to much time feeding other people's marketing datamarts.
You have a great product, and I can't fault you for requiring user
ids/passwords. At this point in life I'd rather go elsewhere.


from: Pete Helgren <Pete@xxxxxxxxxx>
subject: Re: [WEB400] Installing MySql

I think the only time I saw this was when I attempted to untar a gzipped

file without unzipping it first. Once I had extracted the tar file, it
worked fine.

I'm installing directly from ZCORESAVF with RSTLICPGM. I don't know where
I could insert myself to handle the tar/zip file.........


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.