Thanks, Bonnie....

I'd like to know what's up.... :-)

dan


-----Original Message-----
From: Bonnie Williams [mailto:WilliamB@xxxxxxxxxxxxxxxx]
Sent: Tuesday, June 03, 2003 11:56 AM
To: web400@xxxxxxxxxxxx
Subject: RE: [WEB400] Re: Graphics not displaying


Just to keep everyone informed (if you still care)  I have IBM working
on this problem and they are just as stumped as I am.  I'll let you all
know if they come up with a solution.

Bonnie

Bonita L. Williams
Manager of Application Services
Community Consolidated School District 15
580 N. First Bank Drive
Palatine IL 60067
Voice: (847) 963-3054
Fax: (847) 963-3061


_______________________________________________
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400) mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400
or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/web400.

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.