You mean Rob right ;-)??

-----Original Message-----
From: David Morris
Mike,

Did you add the tools.jar to your classpath? On your PC, it would 
normally be found in common/lib but that won't work on the AS/400.

David Morris

>>> rupshall@xxxxxxxxxxx 03/31/03 09:31AM >>>
Works fine on my workstation.

Wills, Mike N. (TC) wrote:
> Try it on your workstation and see if you have the same problem.
> 
> -----Original Message-----
> From: Robert Upshall [mailto:rupshall@xxxxxxxxxxx] 
> Sent: Monday, March 31, 2003 9:59 AM
> To: java400-l@xxxxxxxxxxxx; web400@xxxxxxxxxxxx 
> Subject: [WEB400] Tomcat 4.1.24 on V5R1
> 
> 
> I am trying to upgrade from Tomcat 3 to 4 on our AS400.  I downloaded

> the latest version, extracted it to the IFS, did the recommended 
> optimization, and used the startup and shutdown scripts I found on 
> iSeries Network.  It started like a charm.
> 
> The problem is, I can view html pages and servlets, but when I try to

> view a jsp I get an error.  I think the error can be traced to this
part:
> 
> 
> . ...
> 
> --- Nested Exception ---
> java.lang.UnsatisfiedLinkError
>  
>
com/ibm/as400/system/OS400Process.<init>([Ljava/lang/String;[Ljava/lang/Stri
> ng;Ljava/lang/String;)V+54 
> (OS400Process.java:68)
>  
>
java/lang/Runtime.exec([Ljava/lang/String;[Ljava/lang/String;Ljava/io/File;)
> Ljava/lang/Process;+135 
> (Runtime.java:551)
>  
>
org/apache/tools/ant/taskdefs/Execute$Java13CommandLauncher.exec(Lorg/apache
>
/tools/ant/Project;[Ljava/lang/String;[Ljava/lang/String;Ljava/io/File;)Ljav
> a/lang/Process;+57 
> (Execute.java:647)
>        org/apache/tools/ant/taskdefs/Execute.execute()I+20 
> (Execute.java:428)
>  
>
org/apache/tools/ant/taskdefs/compilers/DefaultCompilerAdapter.executeExtern
> alCompile([Ljava/lang/String;I)I+249 
> (DefaultCompilerAdapter.java:452)
>  
> org/apache/tools/ant/taskdefs/compilers/JavacExternal.execute()Z+61 
> (JavacExternal.java:81)
>        org/apache/tools/ant/taskdefs/Javac.compile()V+153
(Javac.java:840)
>        org/apache/tools/ant/taskdefs/Javac.execute()V+123
(Javac.java:682)
>        org/apache/jasper/compiler/Compiler.generateClass()V+553 
> (Compiler.java:317)
>        org/apache/jasper/compiler/Compiler.compile()V+22 
> (Compiler.java:370)
>        org/apache/jasper/JspCompilationContext.compile()V+19 
> (JspCompilationContext.java:473)
> 
> ....
> 
> 
> Mainly the "com/ibm/as400/system/OS400Process", has anybody
experienced 
> this problem before or anything like this?  I can include the
complete 
> log if anybody needs to see more.  I think this is something I am 
> missing on the 400 but I have no idea where to start.
> 
> Robert
_______________________________________________
This is the Web Enabling the AS400 / iSeries (WEB400) mailing list
To post a message email: WEB400@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/web400
or email: WEB400-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/web400.

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.