• Subject: RE: WebSphere Console and Speed issues?
  • From: "Stone, Brad V (TC)" <bvstone@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 14 Jun 2001 07:46:58 -0500

Not much you can do but upgrade your As/400.
 
When it's acting slow, check out the websphere jobs.  you'll see applications running at 95%+ cpu for that entire time. 
 
I keep hearing NT version of websphere is fast.  Then how can the AS/400 be so slow.  I just don't get it.
 
Brad
-----Original Message-----
From: Robert Upshall [mailto:rupshall@johnson.ca]
Sent: Thursday, June 14, 2001 7:08 AM
To: WEB400@midrange.com
Subject: WebSphere Console and Speed issues?

Hi,
 
Does anybody know how to speed up the WebSphere admin console when connecting to a WebSphere server running on an AS400?
 
We have used the console on an NT box connecting to a NT WebSphere server with great speed but when we try and access our AS400 the speed is terrible.
 
Any ideas? Tweaks?
 
Robert Upshall
 

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.