I have a developer on my team that does not get an outline view while debugging. She gets the message (an outline is not available). For another team member, the outline view does appear while debugging. What things can the first developer check to get her outline view working while debugging?

RDi version: 9.6.0.11

Screenshot of RDi from developer 1 with outline view not populating:

[cid:image001.png@01D9299C.37E371F0]

Screenshot of RDi from developer 2 with outline view populating

[cid:image002.png@01D9299C.37E371F0]

----------------------------------------------------------------------
The information contained in this message is confidential proprietary property of Nelnet, Inc. and its affiliated companies (Nelnet) and is intended for the recipient only. Any reproduction, forwarding, or copying without the express permission of Nelnet is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us immediately by replying to this e-mail.

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2023 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.