I created a PMR with IBM 414 days ago regarding using secure connection and
debugging. It's still open and I've long since given up hope.

Sorry... :(


date: Tue, 22 Jun 2021 15:15:50 +0000
from: Greg Wilburn <gwilburn@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
subject: [WDSCI-L] SSH error?

So I'm using a secure connection to our system (TLS using a self-signed
certificate imported into RDi).

Everything has been working well until I tried "Set Service Entry
Point". I get the error:
"Cannot connect to SSH server on IBM i Host. Most likely, the SSH Server
has not been started.
Press Yes to start server and retry. Press no to abort this debug session."

The SSH server is started (it starts with TCP).
I've tried clicking Yes here to no avail.

If I call the program from the command line, it just hangs. I have to
forcibly end the QB5nnn jobs on my system.

Running Version: 9.6.0.10 20210202_0642

Any ideas?



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.