The only time I ever see that is if I for some reason don't have the correct thread selected in the debug window. For what it is worth, I've been running RDi on Linux pretty much since it became available, and never seem to have any issues with it working oddly.




Kevin Bucknum
Senior Programmer Analyst
MEDDATA/MEDTRON
Tel: 985-893-2550

-----Original Message-----
From: WDSCI-L [mailto:wdsci-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Steve
Jones
Sent: Thursday, May 10, 2018 12:59 PM
To: wdsci-l@xxxxxxxxxxxx
Subject: [WDSCI-L] debug glitches

I just installed RDI 9.6.0.2 running under Linux. This is our first install for RDI
on a Linux machine. When I try to debug a program, the program will stop at
the first breakpoint, but all the step buttons are greyed out, including the
resume. At first I thought it was the Update production files, but I have
checked that box to allow updates.

It is also not consistent on if they buttons are greyed out or not, most of my
attempts they are, but every now & again it works properly.

This seems to be the only major hang-up using the Linux version, besides
having to enter the Secure Storage password each time RDI launches - grrrrr.

Anyone have an idea on what is causing this?

--
Steve Jones
H-P Products, Inc
330-871-2054


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.