Brian,

I got it work! I went to Windows>Preference>Help>content. And my links were "Disabled"... I did not see an "Re-Enable", but I did an Edit and then they were enable again!

So, my help and the "Getting Started" links now work for me!

Cool Beans, I am doing another short 5-tips for RDI this Wednesday morning at employer. Last time we had a turnout of 7-developers. This time it might only be 3-developers...

So, this time I will bring up that link on the "Getting Started" welcome screen on that "PDM and SEU to RSE and Remote systems LPEX Editor transition". <Joy Joy>

PS. My help issue, might have been when I changed it to an Off-line view a LONG LONG LONG Time ago... I assume...



-Ken Killian-


-----Original Message-----
From: WDSCI-L [mailto:wdsci-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Brian Parkins
Sent: Wednesday, March 8, 2017 4:23 PM
To: Rational Developer for IBM i / Websphere Development Studio Clientfor System i & iSeries <wdsci-l@xxxxxxxxxxxx>
Subject: Re: [WDSCI-L] Update links for Help...

But, the "Link" is busted, I get this error message:
Topic not found

Works for OK for me, Ken - both from the Welcome > First Steps and also drilling down Help Contents. Something else afoot, I'll wager.

Brian.

.

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.