Dear All,
I am using the following xml-into opcode to parse some xml the new
countprefix option.
However, when I do not have any elements for my specific count instead
of the count being zero, it is being set to 16448. I have defined all my
count fields as 5i 0.
I am also using allowmissing=yes if this is effecting the results.
Many Thanks
Luke



 
 
Tullett Prebon - Voted # 1 Interdealer Broker in Currencies 2011


-----------------------------------------------------------------------
The information contained in this email is confidential and may also contain privileged information. Sender does not waive confidentiality or legal privilege. If you are not the intended recipient please notify the sender immediately; you should not retain this message or disclose its content to anyone.
Internet communications are not secure or error free and the sender does not accept any liability for the content of the email. Although emails are routinely screened for viruses, the sender does not accept responsibility for any damage caused. Replies to this email may be monitored.
For more information about the Tullett Prebon group of companies please visit the following web site: www.tullettprebon.com

-----------------------------------------------------------------------

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].