one other thing...could it be that CGIDEV2 is smart enough not to look at
<!-- --> as section headers? after all the <!-- and --> are valid HTML
tags for comments...

Thanks,
Tommy Holden



From:
Scott Klement <rpg400-l@xxxxxxxxxxxxxxxx>
To:
RPG programming on the AS400 / iSeries <rpg400-l@xxxxxxxxxxxx>
Date:
08/25/2008 01:36 PM
Subject:
Re: CGIDEV2



Hi Florin,

Florin Todor - YYZ Concord wrote:
WrtSection: Section HEADERPO not found.
WrtSection: Section DETAILPO not found.
---------------------------------------
WrtSection: Section END not found.

Hmmm... we know a little more, now. We know that it's unable to find
those sections.

Interestingly, there's no error for the 'top' section -- yet, your code
clearly shows you writing the 'top' section. You say that your output
file is blank -- how would that be if you're writing the 'top' section
successfully?

Do you use ClrHtmlBuf() at all, that it might be wiping out that 'top'
section before populating the IFS file?

You aren't calling GetHtml or GetHtmlIfs again after the initial time,
are you?

Do you do anything between the wrtsection('top') and the
wrtsection('headerpo')?

Are there any special characters on the line before or after the <!--
$HeaderPo$ --> that might cause it to fail?


This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].