• Subject: optimization problems -Reply
  • From: David Morris <dmorris@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 06 Nov 1997 07:25:10 -0700

>>> "Juris Krikis Jr." <juris.rfb@mail.bkc.lv> 11/05 10:32 am >>>

>A simple ILE RPG/400 code which run fine with OPTIMIZE(*NONE) throws 
>"pointer not set for location referenced" with OPTIMIZE(*FULL)...

We had a similar problem with a program created with OPTIMIZE(*BASIC).  
Same error but not on a chain.  With OPTIMIZE(*NONE) we had no error.  
We pay for support and don't have the resources to provide IBM with debugging 
services so we decided to wait and not use optimize for a while.

Sympathetically,

David Morris
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* This is the RPG/400 Discussion Mailing List!  To submit a new         *
* message, send your mail to "RPG400-L@midrange.com".  To unsubscribe   *
* from this list send email to MAJORDOMO@midrange.com and specify       *
* 'unsubscribe RPG400-L' in the body of your message.  Questions should *
* be directed to the list owner / operator: david@midrange.com          *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2020 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].