In my old notes (from ??? years ago) I say to also set "X11UseLocalhost
yes"
I doubt this helps you, but throwing it out as something to try.

"OpenSource" <opensource-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote on 10/26/2021
02:18:16 PM:

From: "Nihat Ezer via OpenSource" <opensource@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
To: "IBMi Open Source Roundtable" <opensource@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Cc: "Nihat Ezer" <nihatezer@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: 10/26/2021 02:18 PM
Subject: [EXTERNAL] [IBMiOSS] YNT: ssh with x11
Sent by: "OpenSource" <opensource-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>

Kevin,



Not setting DISPLAY to localhost, i get the following message:

$ ssh -Y -v myuser@as400test

..

..

Warning: No xauth data; using fake authentication data for X11
forwarding.

debug1: Requesting X11 forwarding with authentication spoofing.



xterm

debug1: client_input_channel_open: ctype x11 rchan 3 win 65536 max 16384

debug1: client_request_x11: request from 127.0.0.1 44392

Could not find ':' in DISPLAY: needs-to-be-defined

debug1: failure x11

X connection to localhost:10.0 broken (explicit kill or server
shutdown).



--

Cheers,

Nihat



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.