Chris is this something that requires DCM.

On Fri, Apr 27, 2012 at 11:10 AM, Chris Bipes
<chris.bipes@xxxxxxxxxxxxxxx>wrote:

I am trying to configure our management central server for SSL. I have
the System i Navigator configured and working with SSL for all 4 iSeries.
I have set the Management Central properties to use SSL. When I try to
connect, it fails. The Verify Connection button that is on the failed
connection window passes all test. I have restarted the MC and no change.

What am I missing? Does anyone run Management Central using SSL? If so,
how did you get it work.

--
Chris Bipes
Director of Information Services
CrossCheck, Inc.

--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list
To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/midrange-l.



This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].