Bill,

Why not try going into STRSST and Service tools to look at the
problem action log. First you will see what the problem is instead of
guessing, and then you can turn it off.

Pete

--
Pete Massiello
iTech Solutions
http://www.itechsol.com

Add iTech Solutions on Facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=126431824120
Add iTech Solutions on LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?gid=2206093

iTech Solutions because IBM i (AS/400s) didn't come with System
Administrators



-----Original Message-----
From: midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx
[mailto:midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Bill
Sent: Friday, June 24, 2011 12:59 PM
To: midrange-l@xxxxxxxxxxxx
Subject: Re: 8202-E4B Yellow Light

On 06/24/11 9:48 AM, James Lampert wrote:
Is it a dual-redundant-power-supply box? If so, was it at any time
running on only one of its power cords?

Yes it is and both have dual green lights.

BUT I looked around more and saw that the 4 port network card marked C3
has a yellow light on it's i symbol, but not on the ! symbol.

Bill

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].