I have created overlays hundreds of times using Adobe Acrobat on a WinNT
System and on XP.

I've just received a win 2000 box and am trying to create an overlay. 
I've downloaded the win2000 AFP driver from IBM's site, installed AFP
300 driver and have created my overlay.  It all appears to work fine
(meaning I didn't get any errors).

When I look at my view my spool file in RSE using the AFP viewer the
spool file looks exactly as it should.

When I print the spool file to my printer (HP4000) the page is blank. I
can't figure out why I can see it fine on screen but yet it won't print
to the printer.  If I print other overlays that were created on my XP/NT
computer they print fine so it appears to be something that has changed
since using Windows 2000.

Anybody ever have this happen or have some thoughts on what I can try
to fix this?



Kimberley Stewart
Intermediate Programmer/Analyst

Homewood Health Centre
150 Delhi Street
Guelph, Ontario, N1E 6K9
Tel:  (519) 824-1010 ext. 204
Fax: (519) 824-8751
Email: stewkimb@xxxxxxxxxxxxxxxxxx

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.