Adam,

I don't know about the CA odbc link, but it's been my experience with CR
that thier odbc links are sometimes a little flaky.

There are a few utilities that you can download from the seagate support
web site that will test various odbc connections.  Also, they are
consistantly posting fixes for this or that problem that you can download.
Have you tried looking there?  They have a reasonably well represented
discussion group community from thier support pages as well.  You might get
some help there as well.

hth,

Rick

---original message----
From: "Adam Lang" <aalang@rutgersinsurance.com>
To: <midrange-l@midrange.com>
Subject: Re: AS/400 and Crystal Reports
Date: Tue, 18 Dec 2001 16:54:44 -0500
Reply-To: midrange-l@midrange.com

Unfortunately that didn't help.  Like I said, the confusing aspect is that
my VB apps using OLE DB connecting to the AS/400 are working fine.

Adam Lang



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.