http://www-912.ibm.com/s_dir/slkbase.nsf/1ac66549a21402188625680b0002037e/6126631e7b7a9fa6862565c2007cafd0?OpenDocument&Highlight=0,10061

This one relates................


-------------------------
 Bryan Dietz
3X Corporation



I just ran CWBPING on my pc to verify that all the needed servers are
running on the AS400:

CWBPING  AMARI /all

IBM AS/400 Client Access Express for Windows
Version 4  Release 5  Level 0

<snip>
E - CWBCO1003 - Winsock error, function connect() returned 10061
E - CWBCO1049 - The AS/400 server application (MAPI) is not started
E - CWBCO1008 - Unable to connect to server application MAPI, returned
10061

E - CWBCO1003 - Winsock error, function connect() returned 10061
E - CWBCO1049 - The AS/400 server application (USF) is not started
E - CWBCO1008 - Unable to connect to server application USF, returned 10061

E - CWBCO1003 - Winsock error, function connect() returned 10061
E - CWBCO1049 - The AS/400 server application (Web Administration) is not
started
E - CWBCO1008 - Unable to connect to server application Web Administration,
returned





As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.