Lester,

Check the archives for this because I know we've talked about it.  I first
bought a LinkSys router that did exactly what you're describing, exchanged
it - same problem.  Then I replaced it with a NetGear router and I've had no
problems since.  But, others have posted that they use LinkSys with no
problems.  Look for posts from John Taylor because he went all out looking
for the cause.  I don't know what he wound up doing.

Phil


> -----Original Message-----
> From: midrange-l-admin@midrange.com
> [mailto:midrange-l-admin@midrange.com]On Behalf Of Lester S. Shaw
> Sent: Wednesday, December 05, 2001 11:11 PM
> To: MIDRANGE-L@midrange.com
> Subject: AS/400 Access via the Internet
>
>
> This is a multi-part message in MIME format.
> --
> [ Picked text/plain from multipart/alternative ]
> Little background.  I was connecting to the company AS400 over
> the internet
> via a VPN connection.  I had a DSL connection with DSL modem
> attached to PC.
> Not sure if it matters, but I running Windows ME and connecting
> with Client
> Access Express 5.0.  Connection to AS400 worked fine.
>
> Recently I set up a network at home.  PC now is connected to hub via
> Ethernet connection.  I have a new DSL modem attached to the hub.
>  I connect
> to the internet just as before with no problems.  I can connect
> to my AS400
> using VPN connection.  My problem is that after about 7-10 minutes my
> session goes down on the AS400.  The job stays active, but screen
> turns all
> black.  It seems that the more activities I perform on the AS400,
> the faster
> I lose my connection.  Its seems that there is some buffer of
> some sort that
> once it gets filled, I lose the session, but that is just a guess.
>
> The network guys at work set the network up and made some changes
> to Network
> settings on my pc.  They do not know why am I losing my
> connection.   Other
> programmers are connecting through same hub, only difference is that they
> are using cable modems instead of DSL.
>
> Are there any additional settings I need to check on my PC, my VPN
> connection, or hub?  Any advice would be appreciated.
>
> Thanks in advance,
>
> Lester
> --
>
>
> _______________________________________________
> This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L)
> mailing list
> To post a message email: MIDRANGE-L@midrange.com
> To subscribe, unsubscribe, or change list options,
> visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/midrange-l
> or email: MIDRANGE-L-request@midrange.com
> Before posting, please take a moment to review the archives
> at http://archive.midrange.com/midrange-l.
>


_________________________________________________________
Do You Yahoo!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.