• Subject: Client Accesss Session/Job Name
  • From: Leo Lefebvre <leo@xxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 24 Nov 2000 16:24:25 -0500

Hi everybody,

Up to now, getting a virtual device name QPADEVxxxx was not a problem.
Now, I would like to assign specific session name to specific
workstation.

I've tried to change the 'Workstation ID' parameter on the 'Configure
PC5250' panel of CA but with no success. I still get a QPADEVxxxx
session name when I connect to the AS400 using TCP/IP.

When I connect through NS Router, I get the workstationname I assigned
in the configuration steps.

What am I missing? Is it that connecting through TCP/IP, I am at the
mercy of the AS/400?

--

Leo Lefebvre
President
Toronto Users Group for Midrange Systems
Visit our home page at <http://www.tug.on.ca>
Ph: (416) 606-5960   ---   Fx: (416) 495-0100
mailto:leo@tug.on.ca


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].