• Subject: TCP Problem
  • From: Jon.Paris@xxxxxx
  • Date: Mon, 13 Nov 2000 12:10:27 -0500

Can anyone point me in the right direction here.

We are having a problem PINGing our AS/400 via a NAT translation in the
firewall.  The long term intent is to allow certain HTTP transactions to
come through the wall and be served up by the AS/400.  As part of testing
this we have one of the PCs set up to appear to the firewall to be coming
from outside.  He can ping any of the PCs (and a Linux box) but the AS/400
just doesn't respond.  If the 400 is pinged from inside the firewall or
from outside via the VPN it responds just fine.

Any thoughts?  Any kind of logging I can turn on that would show me what is
going on?  I'm somewhat of a TCP/IP virgin so any help welcome.

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].