One thing you need to make sure of is the "case" of both userid and
password.  use a quote( ' ) around the userid and
password to preserve case.
RUNRMTCMD CMD('your command here')
          RMTLOCNAME('10.1.1.1' *IP)
          RMTUSER('UserId')
          RMTPWD('Password')



Bryan Dietz




                                                                                
                            
                    Rob Berendt                                                 
                            
                    <rob@dekko.com>            To:     MIDRANGE-L@midrange.com  
                            
                    Sent by:                   cc:                              
                            
                    owner-midrange-l@mi        Subject:     RE: RUNRMTCMD       
                            
                    drange.com                                                  
                            
                                                                                
                            
                                                                                
                            
                    01/11/2000 11:26 AM                                         
                            
                    Please respond to                                           
                            
                    MIDRANGE-L                                                  
                            
                                                                                
                            
                                                                                
                            




I've heard of some security concerns, but, I make my AS/400 and my PC
password and User ID match.  This addressed some concerns.




Chanh_Le@countrywide.com on 01/11/2000 11:24:03 AM
Please respond to MIDRANGE-L@midrange.com@Internet
To:  MIDRANGE-L@midrange.com@Internet
cc:
Fax to:
Subject:  RE: RUNRMTCMD




After I check my document, I ran the CWBRXD on PC.  I got the error message
"CWBAR1009 - Required userid is either missing or invalid".  Even I type in
the correct PC network ID and password.

Thanks.
CL


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to
MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator:
david@midrange.com
+---


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to
MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator:
david@midrange.com
+---



+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].