• Subject: HTTP Server returning ERROR - 403
  • From: Vijosh A <VijoshA@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 28 Nov 1999 16:00:13 +0400


I have been trying to set up HTTP server on my AS400. I did the following -

1.      Created a SRCPF named HTMLDOC and with in that I created a member
with extension HTML which contains few simple HTML text.
2.      Used WRKHTTPCFG to change the configuration. Here I have mapped the
library in which this member lies. Mentioned the path in the PASS statement.
Enabled port 80. 
3.      Gave rights to user profile QTMHHTTP for objects in the above
mentioned path.
4.      Started HTTP server.

Now when I try connecting to the AS400 using IE4.0, it gives error saying -
'Not authorised to view the page'. Error Code is = 403. 

I have re- checked authorities etc. 

Can any one tell me as to where I'm making the mistake ? 


Thanks & Regards

Vijosh A 
Systems & Software 
SEEPZ, Bombay, INDIA.

Email : <vijosha@alfuttaim.co.ae>

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].