• Subject: CA400 and active server pages
  • From: Wayne Capwell <wayne@xxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 19 Nov 1999 15:27:28 -0500
  • Organization: Red Oak Technologies, Inc.

Has anyone run into trouble passing parameters to Active server pages
after installing CA400 on the server?  My client is running NT 4 w/
service pack 5 and OS400 v4r2, PTF TL98195 and Client Access v3r1m3. 
After installing CA400 on the server to enable ODBC drivers, all active
server pages fail, refusing to accept passed parameters.
Are there any known problems with ASP and CA400?  any PTFs or fixes?
Thanks
Wayne
-- 
______________________________________
Wayne W. Capwell
Red Oak Technologies, Inc.
11301 Carmel Commons Blvd., Suite 114   
Charlotte, NC  28226
704-945-1067

Manufacturing...Production...Solutions
     http://www.redoaktech.com/
+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].