• Subject: Fw: Varied Off Virtual Devices Still Connecting
  • From: "Joe Symp" <jd.chiasson@xxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 29 Oct 1999 09:17:29 -0300





Then again if we sign on without specifing a workstation ID a *DSP device
gets created on the controller for our Software supplier....????

>Hi All,
>
>I must be missing something.....
>
>We are using Named Virtual devices on V4R3 with Client Access V3R2M0.  When
>the devices are varied off and the user attempts a connection, the device
>varies on to a sign on display.  BTW..all auto create options are off and
>virtual devices are set to 0.  Why is this doing this? Is there any way to
>prevent this?  To me this is a bug.  When a device is varied off it should
>not function until varied on.  Is there a PTF for this? or an option in
>client access?
>
>TIA
>
>Fred.


+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to MIDRANGE-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to MIDRANGE-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].